Spilák Klára - Carrie Bradshaw

1. Miben hasonlítasz, és miben különbözöl leginkább Carrie-től?
Bennem is megvan a társ utáni vágy, de ezzel párosul ugyanakkor az is, hogy a saját szabadságomat nagyon fontosnak tartom. Most tartunk a szinkronizálásban valahol ott, hogy Aidan megkéri Carrie kezét, aki viszont nemet mond. Nekem is három gyerekem van, viszont soha nem mentem férjhez, és nem is tervezem. A legalapvetőbb különbség köztem és Carrie között, hogy én csak olyan kapcsolatba megyek bele, amelyben van érzelem, tőlem a puszta szex távol áll.
2. Ki a kedvenced Carrie pasijai közül?
Aidan a kedvencem, én magam is a macsós, de mackós pasikat szeretem. Igazi férfi, de érzelmes és szeretnivaló, akitől rengeteg törődést lehet kapni. Big sosem tetszett, sem a pasi, sem a jelleme nem szimpatikus.
3. Ki a kedvenced a négy lány közül?
Samantha a kedvencem, szeretem a szabadszájúságát, a humorát, a kalandjait, az övé nagyon jól kitalált és megírt figura.
4. Hol láthatunk téged teljes valódban?
'95 óta nem játszom színházban, ez egy nagyon tudatos döntés volt a részemről. Azóta dolgoztam a tévében és újságíróként is, jelenleg sajtófőnökösködöm. A szinkron megmaradt, de nem akartam színésznő lenni, úgy érzem, más dolgom van a világban.

Kéry Kitty - Charlotte York

1. Miben hasonlítasz, és miben különbözöl leginkább Charlotte-tól?
Valójában tűz és víz vagyunk, én sokkal lazább és vagányabb vagyok. Sosem vennék fel hajpántot, nem vagyok ilyen gondosan felöltöztetett lány, aki mindenhol tipeg-topog. A másik a naivitás, Charlotte nagyon naiv, amin én csak mulatok, viszont abban azért hasonlítunk, hogy elsőre én is mindenkiről a legjobbat feltételezem. Könnyen elhiszek dolgokat, ezért engem is szoktak kellemetlen meglepetések érni. Számomra is fontos a házasság és a család, és ezek iránt óriási türelemmel bírok. Egyébként a mindennapokban sokkal szenvedélyesebb vagyok, mint Charlotte.
2. Ki a kedvenced Charlotte pasijai közül?
Charlotte szeretői nem igazán maradtak meg bennem, igazából egyet se tudnék mondani. Tray-hez volt hasonló pasim, de nem tudnék egy ilyen karót nyelt férfival együtt élni. Alapvetően tetszenek az elegáns, jólnevelt, brit típusú szépfiúk, de hosszútávon nem nekem valók. Másrészt persze nem is volt annyi pasim, mint Charlotte-nak.
3. Ki a kedvenced a négy lány közül?
Sokáig Samantha volt a kedvencem, az elején őt éreztem magamhoz a legközelebb. Mindnyájukat nagyon szeretem, jókat nevetek Charlotte-on, egyébként ezt a színésznőt már szinkronizáltam korábban is. Most épp Miranda a kedvencem, ő egy nagyon jó színésznő, zseniálisan alakítja most például azt, hogy terhes.
4. Hol láthatunk téged teljes valódban?
A Vígszínházban játszom hét előadásban, a Sok hűhó semmiért-ben, a Padlásban, a Hamupipőkében, az Össztáncban, a Revizorban, a Vörös postakocsiban és a Furcsa párban. Ez utóbbit néha kifejezetten Charlotte-osra veszem.

Létay Dóra - Samantha Jones

1. Miben hasonlítasz, és miben különbözöl leginkább Samanthától?
Amikor elkezdek szinkronizálni egy karaktert, óhatatlanul nagyon megszeretem, így sokkal könnyebben megtalálom a hasonló pontokat köztünk. Azt tudni kell, hogy az őt alakító színésznő 10-15 évvel idősebb nálam, de csodásan néz ki, így én is a legérettebb, legdögösebb hangomat használom, amikor szinkronizálom. Samantha tulajdonképp egy macsónő, szívfájdalom nélkül fogyasztja a férfiakat, egészen addig, míg szerelmes nem lesz. Szeretem benne, hogy közben mégsem egy tank, aki mindenkin átgázol, lojális a barátnőivel, nagyon jól kommunikál és tiszteli az ellenfeleit. Szabadon él, ha valaki ezt megteheti, tegye, nekem ezzel semmi bajom.
2. Ki a kedvenced Samantha pasijai közül?
Nehéz lenne megmondani, mert úgy mennek keresztül a sorozaton, mint "huzat a házon". Esküszöm, nem emlékszem egyikre sem. A pap egy kicsit nekem is tetszett, de ő - érthető okokból - nem lett a szeretője.
3. Ki a kedvenced a négy lány közül?
Miranda. Benne van a legtöbb önirónia, ő az, aki nem veszi magát olyan halálosan komolyan.
4. Hol láthatunk téged teljes valódban?
Szabadúszó vagyok és rengeteg a munkám. Játszom a Radnótiban Oscar Wilde Az Ideális férj című darabjában, szerepelek a Thália Színház stúdiójában, A Vagina Monológokban, illetve a Vidám Színpadon két darabban. Ezen kívül idén a harmadik kisjátékfilmemet kezdem forgatni, úgyhogy panaszra egyáltalán nincs okom.

Bertalan Ágnes - Miranda Hopes

1. Miben hasonlítasz, és miben különbözöl leginkább Mirandától?
Mindketten nagyon komolyan vesszük és szeretjük a munkánkat. A különbség viszont az, hogy én nem féltem férjhez menni, hanem kifejezetten vágytam rá. 13 éve vagyok házas, két gyerekem van. A férjem Egressy Zoltán, ő írta a Portugált. Én nem tudom elfogadni Miranda döntését, hogy egyedül akarja felnevelni a gyerekét. Amúgy nem nézem a sorozatot, Kláritól tudtam meg azt is, hogy Mirandának gyereke lesz.
2. Ki a kedvenced Miranda pasijai közül?
Egyik pasi sem tetszik igazán, sok kalandja volt, de valahogy egyik sem az esetem. Úgyhogy kicsit meg is értem Mirandát, ezek közül a pasik közül én sem tudnék kikötni senki mellett.
3. Ki a kedvenced a négy lány közül?
Carrie a kedvencem, ő a centrum, ő gondolkodik a legnormálisabban. A másik három lány sokkal szélsőségesebb, Carrie figurája sokkal átélhetőbb, az ő problémáival minden nő könnyebben tud azonosulni.
4. Hol láthatunk téged teljes valódban?
A Katona József Színházban játszom, folyamatosan szereplek darabokban. Legfrissebb premierem Gothár Péter rendezése, a Fekete tej.